Els alumnes del curs de preparació per a les proves d’accés a cicles de grau superior (CFGS) obtenen un gran resultat

Comparteix

Un 90% de l’alumnat del curs de preparació per a les proves d’accés a cicles de grau superior (CFGS) ha superat amb èxit la prova de 2022

 

Amb la prova superada, tenen accés a un ampli ventall d’opcions formatives que els permetrà, entre d’altres, continuar la seva formació, millorar professionalment o complir els requisits per accedir a altres cursos que requereixen els coneixements equivalents a batxillerat.

 

La metodologia d’IMPOSITA s’ha consolidat al llarg dels anys com una eina eficaç que, acompanyada de l’esforç individual de cada alumne, permet centrar-se en els continguts més importants de cada matèria i promou la pràctica d’exercicis de la mateixa tipologia que la de l’examen oficial. D’aquesta manera, l’alumne afronta l’examen d’una manera més relaxada i amb més seguretat.

 

El professorat sempre està disponible per resoldre qualsevol dubte, explicar com aplicar tècniques d’estudi i aconsellar sobre quina és la millor manera d’afrontar la prova. Cada professor, especialitzat en una matèria, ha dissenyat un material específic pensat especialment per superar la prova i que ajuda a tenir un alt índex d’aprovats.

 

Des del departament d’administració, es dona suport de manera individual en el procés d’inscripció a la prova oficial i en qualsevol aspecte burocràtic que pugui sorgir per facilitar el procediment al màxim i que l’alumne només tingui la preocupació d’estudiar.

 

Si tu també estàs pensant a canviar el teu futur i la prova d’accés a cicles de grau superior és la clau nosaltres et podem ajudar. Clica aquí per saber més detalls i posar-te en contacte amb nosaltres sense cap compromís.

 

No t’ho pensis més, forma part del proper percentatge d’aprovats!

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

I accept the Privacy Policy