Neix el projecte OPOSapp: una plataforma de formació online pionera al territori basada en 25 anys d’experiència en la preparació d’oposicions

El centre de formació d’Imposita aposta per la plataforma online d’OPOSapp, dedicada a la preparació d’oposicions i dirigida no només a la gent del territori sinó que aspira a convertir-se en una alternativa efectiva en l’àmbit de Catalunya.

 

Els reptes provocats per la pandèmia, juntament amb la necessitat de digitalitzar-se per oferir un ventall més ampli de serveis i adaptar-se a un futur que ja és una realitat, han propiciat aquest projecte de reinvenció.  Una eina que complementa i dóna valor afegit al projecte formatiu d’Imposita que ja compta amb una llarga trajectòria.

 

Amb OPOSapp, es pretén donar resposta al col·lectiu cada cop més nombrós d’opositors que necessiten un mètode flexible que els permeti formar-se des de la comoditat de casa seva amb la mateixa qualitat de la formació presencial.

 

La filosofia d’OPOSapp és oferir una formació online propera, és a dir, que els alumnes se sentin acompanyats en tot moment i tinguin contacte directe amb els professors. S’ha traslladat a la plataforma la mateixa metodologia exitosa, però amb el valor afegit de continguts interactius que són molt més amens i engrescadors i una eina molt important per a mantenir els alumnes motivats.

 

Gràcies a les noves tecnologies i l’auge de l’ensenyament digital, es poden concebre projectes que generen noves oportunitats empresarials al nostre territori i posen un mètode, que ha aconseguit combinar el millor de la formació tradicional amb la innovadora formació online, a l’abast de tothom.

 

OPOSapp ja és una realitat i gaudeix d’una bona acollida que s’espera potenciar al llarg del temps.

 

Descobreix-ho a:

 

www.oposapp.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

I accept the Privacy Policy