Quines sortides professionals tinc si aprovo les oposicions d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat?

Comparteix

Després de molt temps sense cap convocatòria, per fi tenim 1.476 oportunitats d’aconseguir una plaça d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat!

 

La Generalitat té previst convocar 1.476 places d’Auxiliars Administratius durant el 3r/4t trimestre de 2021. Les 1.476 places són d’estabilització, es regiran pel sistema selectiu de concurs d’oposició i corresponen a: 812 places de torn lliure (40 via de reserva) i 664 places de promoció interna (40 via reserva).

 

Els beneficis d’aconseguir una plaça són molt nombrosos, horaris justos, salari digne (entre 1300 i 1500 euros), possibilitat de promoció interna, pagues extraordinàries, conciliació familiar… tot l’esforç que susposa preparar-se una oposició es veurà recompensat amb escreix en un futur.

 

Però, on puc treballar si aconsegueixo una plaça? Podràs treballar a qualsevol òrgan que depengui de la Generalitat que necessiti un auxiliar administratiu. Per exemple, a les Delegacions Territorials del Govern de Catalunya, els Serveis Territorials de qualsevol departament (cultura, justícia, urbanisme…), al cos de Bombers, al cos de Mossos d’Esquadra… Com pots veure el ventall de possibilitats és molt ampli amb àrees que cobreixen tot tipus d’interessos als quals pots optar si et prepares l’oposició amb constància, motivació i un mètode que ofereixi garanties i el suport que necessites.

 

A Imposita t’oferim un curs online des de la nostra nova plataforma, OPOSapp, que ha tingut una gran acollida i una bona valoració  per part dels alumnes que ja l’han utilitzat com a eina de suport per preparar-se les oposicions. Amb nosaltres trobaràs tot el que necessites, temari, videoconferències, suport del professor individualiutzat, supòsits pràctics, material complementari… perquè aconsegueixis ser un Auxiliar Administratiu de la Generalitat.

 

Portem el millor de la metodologia presencial a casa teva. Ara és el millor moment, no ho deixis escapar!

Comments (4)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

I accept the Privacy Policy