Encara no tens el certificat de l’àcTIC? T’expliquem 6 motius pel qual és imprescindible

Comparteix

 

 

1| Demostrar tant al sector públic com al privat que domines les TIC amb un certificat oficial expedit per la Generalitat de Catalunya.

 

2| T’adaptes als estàndards demandats pel mercat, per això pots competir o fins i tot destacar per sobre de la resta de candidats a una oferta de feina.

 

3| És una manera ràpida i senzilla d’augmentar considerablement la teva puntuació si estàs opositant.

 

4| S’ha suprimit el mínim d’edat de 16 anys, si estàs cursant l’educació secundària obligatòria obtenir la certificació et donarà un valor afegit de cara al teu futur professional.

 

5| Adquiriràs coneixements i habilitats que t’ajudaran en el desenvolupament de la teva tasca professional i a tenir una vida digital més segura.

 

6| Tot i que la certificació no caduca, si fa anys que t’has certificat, et pots tornar a inscriure amb l’objectiu d’acreditar els continguts competencials actualitzats i no quedar-te enrere.

 

On el pots aconseguir? Recentment, IMPOSITA ha esdevingut centre col·laborador de l’àcTIC. No només pots fer l’examen al nostre centre sinó que t’hem preparat un curs amb els continguts actualitzats, didàctic i molt amè perquè assoleixis coneixements valuosos i facis la prova amb garanties d’èxit. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem tots els detalls.

 

Genera més confiança, obre’t portes al món laboral, demostra que domines les TIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

I accept the Privacy Policy