Encara no tens el certificat de l’àcTIC? T’expliquem 6 motius pel qual és imprescindible

Comparteix

 

 

1| Demostrar tant al sector públic com al privat que domines les TIC amb un certificat oficial expedit per la Generalitat de Catalunya.

 

2| T’adaptes als estàndards demandats pel mercat, per això pots competir o fins i tot destacar per sobre de la resta de candidats a una oferta de feina.

 

3| És una manera ràpida i senzilla d’augmentar considerablement la teva puntuació si estàs opositant.

 

4| S’ha suprimit el mínim d’edat de 16 anys, si estàs cursant l’educació secundària obligatòria obtenir la certificació et donarà un valor afegit de cara al teu futur professional.

 

5| Adquiriràs coneixements i habilitats que t’ajudaran en el desenvolupament de la teva tasca professional i a tenir una vida digital més segura.

 

6| Tot i que la certificació no caduca, si fa anys que t’has certificat, et pots tornar a inscriure amb l’objectiu d’acreditar els continguts competencials actualitzats i no quedar-te enrere.

 

On el pots aconseguir? Recentment, IMPOSITA ha esdevingut centre col·laborador de l’àcTIC. No només pots fer l’examen al nostre centre sinó que t’hem preparat un curs amb els continguts actualitzats, didàctic i molt amè perquè assoleixis coneixements valuosos i facis la prova amb garanties d’èxit. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem tots els detalls.

 

Genera més confiança, obre’t portes al món laboral, demostra que domines les TIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

I accept the Privacy Policy