El 100% dels alumnes enquestats recomanarien la plataforma de formació online d’IMPOSITA: OPOSapp!

Comparteix

Durant l’últim mes hem proposat als alumnes de diversos cursos de preparació d’oposicions que emplenessin una enquesta de valoració i millora prestant especial atenció, entre d’altres, al funcionament i la metodologia formativa de la nostra plataforma de formació online, OPOSapp!, que vam estrenar amb molta il·lusió el passat octubre.

 

L’enquesta ha tingut una gran acollida entre els estudiants. Més de 70 alumnes, que actualment estan fent algun curs amb OPOSapp!, han participat de manera voluntària i anònima.

 

Per a tot l’equip d’IMPOSITA-OPOSapp l’opinió de totes les persones que han confiat en nosaltres és el més important. Hem analitzat els resultats detingudament, pres nota de tots els suggeriments i crítiques constructives que ens han plantejat els usuaris i ja estem treballant per implementar-ho. Aquestes valoracions ens han ajudat a millorar i optimitzar l’eina i fer la nostra metodologia més efectiva. Volem oferir als nostres estudiants un suport de la màxima qualitat possible perquè assoleixin els seus objectius: el seu èxit és el nostre èxit.

 

Estem molt agraïts per totes les paraules de suport i ens alegra molt que la satisfacció general amb la nostra nova plataforma online hagi obtingut, en la gran majoria dels casos, una puntuació elevada. Estem especialment satisfets de què hagi sigut un suport útil que ha permès que els nostres alumnes es continuïn formant tot i les restriccions degut a la COVID-19.

 

El vostre suport ens motiva a continuar treballant per portar-vos a casa vostra el millor de la formació presencial i tota la nostra experiència educativa de més de 25 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

I accept the Privacy Policy