Per 25 anys creixent al vostre costat…

A partir d’ara

la nova eina de suport online
per reforçar
la teva formació presencial

… per escollir-nos i fer-nos partícips dels vostres èxits. I és que ja sou més de 6.500 alumnes que ens heu acompanyat durant aquest viatge que va començar l’any 1995. Amb molta alegria, celebrem 25 anys de fites assolides, d’èxits compartits, de somnis complits que ens han impulsat a esforçar-nos i donar el millor de nosaltres amb la il·lusió del primer dia. Formar és la nostra passió, i la confiança que ens dipositeu per
ajudar-vos a fer un canvi a les vostres vides, fa que cadascun dels vostres reptes es converteixin en els nostres.

 

Amb vosaltres hem crescut i continuem creixent, evolucionem constantment per oferir-vos una formació de qualitat i actualitzada, un tracte individualitzat i proper, un mètode eficaç i engrescador per aconseguir els resultats que us permeten obtenir la clau del vostre futur. No hi ha millor manera de celebrar els 25 anys que treballar per donar-vos un valor afegit, per tots vosaltres, desenvolupem noves eines i metodologies perquè la vostra formació us obri les portes de l’èxit.

 

Actualment, estem vivint un temps extraordinari que ens dona  l’oportunitat de reinventar-nos i adaptar-nos a la realitat de cada individu garantint la mateixa qualitat de sempre. Us convidem a iniciar una nova aventura amb nosaltres. Com sempre, us oferim l’ensenyament presencial amb totes les  mesures de seguretat corresponents i tot el material i protocols llestos per ajustar-nos a les circumstàncies i, a més a més, volem posar la formació online a l’abast de la vostra mà. La nostra intenció és que la formació online esdevingui un suport afegit a la formació presencial, que les dues comparteixin un mateix espai i es complementin per aportar un salt qualitatiu en la vostra formació.

 

Gràcies per formar part de la nostra història i de la nostra família.